Over mij

Ik ben een optimist en een pessimist (oh, mijn naam is trouwens Linda). Ik worstel wel eens met de uitdagingen van het leven en kan er de volgende dag ook weer als een vlinder door heen fladderen. Niks maakt me blijer dan de wereld over reizen, nieuwe culturen ontdekken en verdwalen. Ik ben dan ook perfect content met mijn internationale baan bij een grote multinational waarvoor ik de hele wereld mag zien. Maar daar ontstaat ook mijn grootste innerlijke tweestrijd.

De wereld om me heen raakt me in al haar schoonheid. Helaas kom ik ook maar al te vaak de harde werkelijkheid tegen. Ik doe mijn best om me druk te maken om het milieu. Ik recycle, tweedehands en eco er op los, maar soms vraag ik me af of het genoeg is. Een tweestrijd tussen al het moois van de wereld willen zien en daarmee eigenlijk al het moois van de wereld ook kapot maken.

Wat kun je op deze blog vinden?

Ik neem je mee op reis, niet alleen naar het buitenland, maar ook op reis door het leven. Van de struggles van een zakenvrouw in een keiharde zakenwereld, tot de mooiste plekken midden in de natuur. Ik neem je mee voor een bakkie bij de leukste koffie tentjes, maar ik neem je ook mee op de dieptepunten in mijn leven. Niet meer de eeuwige wapenwedloop om wie het mooiste, drukste, meest fantastische leven heeft, gewoon eerlijk, rauw en puur. The struggles of life.

Alle foto’s op mijn blog zijn door mij zelf gemaakt. Want hoe kan ik jullie anders een eerlijk en puur beeld geven van wat ik uitspook? Uiteraard heb ik alle bestemmingen waar ik over schrijf ook zelf bezocht en getest voor jullie.

Australië whitsundays strand