Over mij

Ik ben een optimist en een pessimist. Ik worstel wel eens met de uitdagingen van het leven en kan er de volgende dag ook weer als een vlinder door heen fladderen. Niks maakt me blijer dan de wereld over reizen. Ik ben dan ook perfect content met mijn internationale baan bij een grote multinational waarvoor ik de hele wereld mag zien. Ik geniet met volle teugen van deze baan, maar maak ook de nodige dieptepunten mee.

De wereld om me heen raakt me in al haar schoonheid. Helaas kom ik ook maar al te vaak de harde werkelijkheid tegen. Ik doe mijn best om me druk te maken om het milieu. Ik recycle, tweedehands en eco er op los, maar soms vraag ik me af of het genoeg is. Ik woon samen met Maarten en bij elke zonnestraal ga ik naar mijn grote liefde Soura; mijn paard waar ik de grootste avonturen mee beleef.

Wat kun je op deze blog vinden?

Ik neem je mee op reis. Ik neem je mee naar mijn werk. Ik laat je mooie plekken midden in de natuur zien. Ik neem je mee voor een bakkie bij de leukste koffie tentjes, maar ik neem je ook mee op de dieptepunten in mijn leven. Niet meer de eeuwige wapenwedloop om wie het mooiste, drukste, meest fantastische leven heeft, gewoon eerlijk, rauw en puur. The struggles of life.

Alle foto’s op mijn blog zijn door mij zelf gemaakt. Want hoe kan ik jullie anders een eerlijk en puur beeld geven van wat ik uitspook? Uiteraard heb ik alle bestemmingen waar ik over schrijf ook zelf bezocht en getest voor jullie.

Australië whitsundays strand