Over mij

Ik ben een optimist en een pessimist (oh, mijn naam is trouwens Linda). Ik worstel wel eens met de uitdagingen van het leven en kan er de volgende dag ook weer als een vlinder door heen fladderen. Niks maakt me blijer dan de wereld over reizen, nieuwe culturen ontdekken en verdwalen. Ik ben dan ook perfect content met mijn internationale baan bij een grote multinational waarvoor ik de hele wereld mag zien. Maar daar ontstaat ook mijn grootste innerlijke tweestrijd.

De wereld om me heen raakt me in al haar schoonheid. Helaas kom ik ook maar al te vaak de harde werkelijkheid tegen. Ik doe mijn best om me druk te maken om het milieu. Ik recycle, tweedehands en eco er op los, maar soms vraag ik me af of het genoeg is. Een tweestrijd tussen al het moois van de wereld willen zien en daarmee eigenlijk al het moois van de wereld ook kapot maken.

Wat kun je op deze blog vinden?

Reisbestemmingen

Ik neem je mee op reis, niet alleen naar het buitenland, maar ook op reis door het leven. Niet meer de eeuwige wapenwedloop om wie het mooiste, drukste, meest fantastische leven heeft, gewoon eerlijk, rauw en puur. The struggles of life. Uiteraard heb ik alle bestemmingen waar ik over schrijf ook zelf bezocht en getest voor jullie en zijn alle foto’s door mijzelf gemaakt.

Mijn leven als zakenvrouw

Van de struggles van een zakenvrouw in een keiharde zakenwereld, tot de mooiste plekken midden in de natuur om helemaal zen te worden van al die werkstress. Ik neem je mee voor een bakkie bij de leukste koffie tentjes voor waar je heel hip de digital nomad kan uithangen, maar ik neem je ook mee op de dieptepunten in mijn leven en carrière.

Reistips en inspiratie

Naast reisbestemmingen deel ik ook reistips als ultralight backpacken, paklijsten, handige gadgets voor op reis, onderhandelen voor gevorderden en nog veel meer handige info. Daarnaast vind je hier ook persoonlijke verhalen over mijn reis naar een duurzamer leven, een minimalistischer leven en een vrijer leven.

I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be

Douglas Adams

Samenwerken?

Voor mij is mijn blog een hobby. Ik wil alle vrijheid en geen enkele verplichting wat betreft deze hobby. Om die reden ga ik dan ook geen samenwerkingen aan dus ook geen persreizen, testen van een accommodatie, promoten van een bestemming, schrijven van reviews, advertorials of gesponsorde artikelen, plaatsen van advertenties, en/of winacties. Behalve interviews. Ik vind interviews hartstikke leuk om te doen en werk graag met je samen voor een interview. Voor alle overige samenwerkingen; ik vind het wel heel lief dat je mijn blog gevonden hebt voor een eventuele samenwerking. Wellicht dat ik in de toekomst nog eens van gedachten verander.