Bizarre activiteiten op luchthavens

Canada luchthaven aquarium Vancouver

In aansluiting op mijn blog over wat te doen op de luchthaven als je je verveelt, neem ik jullie in deze blog mee naar de meest vreemde dingen die je kan doen op verschillende luchthavens over de hele wereld. En er zijn heel wat bizarre activiteiten te ondernemen op luchthavens kwam ik achter.

 1. Gollum. Wellington Airport heeft een 13 meter hoog beeld staan van Gollum uit Lord of the Rings die aan het vissen is.
 2. Ping Pong – je kunt pingpongen in Milwaukee’s Mitchell Airport.
 3. Dinosourus – Vind je Gollum suf? Misschien is de 3 meter hoge, 10 meter lange Yangchuanosaurus dan iets voor je? Je kunt deze vinden op Atlanta’s Hartsfield-Jackson Airport.
 4. Ga zwemmen – er is een zwembed en jacuzzi beschikbaar voor passagiers op Singapore’s Changi Airport
 5. Nu we het toch over nattigheid hebben; wist je dat er vissen en kwallen te zien zijn op Vancouver Airport? En nog 5.000 andere zeedieren ook.

  Canada luchthaven aquarium Vancouver

  Kwallen in Vancouver

 6. Ben je meer een bos type? Bezoek dan eens het regenwoud op Kuala Lumpur Airport. Hier is ook een echte jungle boardwalk. Kuala Lumpur niet op de route? Dubai International Airport heeft een Zen Garden en Singapore Changi Airport heeft een waterval en vlindertuin.
 7. Wil je niet met zo’n verlept hoofd terug komen, maar met zo’n tandpastareclame glimlach door de deuren van Schiphol wandelen? Laat dan je tanden bleken op Incheon Airport (waar is dat?!? Dat is de grootste luchthaven van Zuid Korea in Seoul). Je kan er trouwens ook je bloeddruk laten testen of een consult met de dokter aanvragen mocht je bang zijn om onvrijwillige souvenirs mee naar huis te nemen in de vorm van een infectie of parasiet (of een SOA 😉 ).
 8. Wist je dat je op voorgenoemde luchthaven in Seoul ook kunt schaatsen? Ik hoop dat je er schaatsen kan huren, want die heb ik over het algemeen niet in mijn handbagage.
 9. En als je toch in de buurt bent, misschien even langs het planetarium op Tokyo’s Haneda Airport?
 10. Voel je je eenzaam en alleen? Zorg er dan voor dat je last hebt van eenzaamheid op Miami International Airport. Daar kun je knuffelen met Casey – de therapiehond.
 11. Niks zo saai als toiletten op luchthavens? Niet in Azië. Van Hello Kitty-thema’s in de toiletten van Taipei tot bizarre wc’s met veel te veel knoppen in Tokyo.
 12. Concerten – Nashville International organiseert tot wel 100 concerten per jaar
 13. Zit er niks tussen tot nu toe? Misschien wil je dan een potje golven op Hong Kong International Airport. Ik hoop wel dat je een beetje kan golven. Het zou jammer zijn als door jouw afzwaaiende balletje alle vluchten vertraging krijgen 😉 .
Canada luchthaven aquarium Vancouver

Fun stuff om te doen op de luchthaven

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.