EPIC 4.0 project – #echtepostiscool

Epic 4.0

De afgelopen weken konden jullie al vaker lezen over mijn deelname aan het EPIC 4.0 project (hier, hier en hier). Al bijna twee weken liggen de pakketjes mij aan te staren met drukke, schreeuwende letters. Vandaag mocht ik dan eindelijk mijn post open maken. Ik ben blijkbaar niet echt het type voor geduld wanneer er zoveel vrolijke stickers ergens opgeplakt zijn. Of zou het juist zijn omdat ik het niet open mag maken, dat het dan ineens interessant wordt? Misschien moet de Belastingdienst dat dan ook op zijn enveloppen gaan melden, dan zou ik die post misschien eens op tijd openen 😉 (note to self; doe nu eindelijk eens je Belastingaangifte!!)

Pakjesochtend

Pakjesochtend

Via de blog van Northflix was ik al eens eerder het #echtepostiscool project tegen gekomen, maar toen was ik te laat met inschrijven. Bij deze ronde had ik geluk dat ik nog net mee kon doen. Voor wie niet eerder mee gedaan heeft aan #echtepostiscool/EPIC:

EPIC werkt net als de bekende Instaswaps!
Je krijgt de naam en het adres van iemand anders en daarvoor koop (of maak) je iets leuks.
Wat je koopt is aan jou!

Het voelt heel raar om kadootjes te kopen voor iemand die je helemaal niet kent. Ja, je kunt natuurlijk iemands blog lezen en een beetje door Facebook scrollen, maar daarmee ken je iemand natuurlijk niet. En toch moet ik dan voor iemand gaan bedenken wat die persoon misschien wel leuk zou vinden. Maar eigenlijk is het wel heel leuk. Post krijgen is superleuk en winkelen is natuurlijk nog veel beter. En omdat het gaat om het gebaar had ik er niet dezelfde stress van die ik soms wel eens heb bij verjaardagskado’s. Bij sommige mensen (bekenden) heb ik geen idee wat ik dan moet kopen. Ik wil ook niet met een kado aan komen zetten wat vreselijk suf is. Maar elk jaar origineel zijn op al die verjaardagen is bijna geen doen. Want hoe ga ik dat kado van vorig jaar nou overtreffen? Met dit project heb ik daar helemaal geen last van. Ik ging zelf op zoek naar leuke spulletjes voor Maartje van de Groene Wereldverbeteraar. Zij blogt over haar reizende leven en alles waar ze tegenaan loopt bij haar ziek zijn. Omdat ze net in Zweden was geweest, heb ik geprobeerd om een deel van de kadootjes in Scandinavisch Design thema te kopen/maken.

20170226_104507

Mijn Swapmaatje was Sofie, de persoon achter Soulbambi.com. Ze heeft echt haar best gedaan om zich te verdiepen in wat ik misschien wel leuk zou vinden en ze is dan ook hartstikke goed geslaagd. Sowieso is het een feest om kadootjes uit te pakken, zeker als ze onder de confetti zitten.

20170318_112443_resized

Houten stickers, nog nooit eerder gezien

20170318_112400_resized

Showergel en scrubhandschoen

Met haar kadootjes heb ik er ook een nieuwe gadget bij. Een saladebeker met saus deksel en vork. Nu onze bedrijfskantine is overgenomen door een nieuwe cateraar, is er ineens bijna geen vegetarische keuze meer. Dit kado kwam op het perfecte moment. Vanaf nu ga ik vaker salade mee nemen naar mijn werk.

Goed voornemen; meer salade naar mijn werk

Goed voornemen; meer salade naar mijn werk

Studio216 sponsorde het EPIC project. En WAUW wat verkopen die leuke dingen! Als fanatiek reiziger ben ik natuurlijk gek van landkaarten, wereldbollen, reisgidsen, eigenlijk alles wat met reizen en/of bestemmingen te maken heeft. Geen idee waarom dat toch altijd is, maar heel veel reizigers zijn ook gek van grafische ontwerpen. Ik tenminste wel, en veel van mijn reisvrienden ook. Studio216 stuurde mij voor het EPIC4.0 project een supergave mini-poster op van mijn favoriete stad. Met coördinaten! Op onze badkamer hebben we al een hele grote zwart-wit poster. Ik denk dat het tijd word om eens te kijken of die misschien een broertje of zusje ernaast wil.

Met dank aan Studio216

Met dank aan Studio216

20170318_112503_resized

Eigenlijk is het gewoon heel leuk om kadootjes te krijgen en te weten dat iemand moeite voor me heeft gedaan. Misschien zouden we dat vaker voor bekenden of vreemden moeten doen, gewoon omdat het kan en gewoon omdat het leuk is!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.