Mijn eerste blog post

My Wanderlust Dairy israel mitzpe ramon crater

Yep, de dag is eindelijk daar. Na jarenlang allerlei gastblogs geschreven te hebben voor verschillende andere bloggers, heb ik vandaag op 1 januari dan toch echt de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Zenuwachtig, net als iedereen. Heb ik genoeg inspiratie? Ik reis elke maand en maak onderweg zo veel mee, het zal toch niet gebeuren dat ik niks meer te vertellen heb?

Waarom dan toch voor mezelf beginnen als ik al op zoveel plaatsen gastblog?

Nou, omdat ik bij deze blogs in opdracht blog en ik daar toch mijn hele ei niet kwijt kan. Ik zou zelf graag lezen over hoe mensen hun wereld beleven,wat ze dagelijks mee maken. Meelezen als een soort soapserie.

Nu As The World Turns al jaren afgelopen is mis ik de dagelijkse soap toch wel een beetje. De intriges, het drama, de overweldigende liefde en mooie momenten.

Ik lees genoeg blogs die hele wereldreizen in één blog weten te proppen. Ik vraag me dan altijd af hoe het dagelijks leven er tijdens die wereldreis uit zag. Hoe groot was de heimwee? Hoe saai was die treinreis? Hoe bijzonder was die ontmoeting?

Ik neem jullie graag mee op reis. De reis van mijn leven. Met bijbehorende dieptepunten en hoogtepunten. Want het leven is mooi, maar soms even niet. Ik wil niet dat mensen denken dat mijn leven “Instagram-perfect” is. Hier vind je de rauwe, pure werkelijkheid.

post

One thought on “Mijn eerste blog post

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.